Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Alvleesklierkanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Alvleesklierkanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Christiaan, webmaster

Geschreven op: Donderdag 24 November 2011 om 15:11
Ongepast of beledigend?

Welkom op de lotgenotenrubriek van Alvleesklierkanker.nl. Hier kunt u met lotgenoten (patiŽnten, familie) praten over deze aandoening.

Christiaan, webmaster 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: Martin op Dinsdag 7 Februari 2012 om 13:08 Gek bericht?

Na een wipple operatie word ik nu behandeld met Gemcitabine. Dat is dus een chemokuur gedurende een half jaar 1keer per week en om de 3 weken vrij. Is dit de beste levensverlengende oplossing of kent iemand alternatieven of zelfs genezende methodes?

Vriendelijke groet

Martin


Geschreven door: Raminia op Vrijdag 7 December 2012 om 21:06 Gek bericht?


Hallo iedereen hier, ik hab gisreren gehoren gergen dat een vriendin van mijn skvleesknsker heeft, ik ben erg geschrokken en voel mijn iik heel verdrietig. ze wil voorlopig geen contct en wil de ruimte hebben om het te verwerkrn.Ik voel mij heel verdrtieg ,mssr recpecteer haar wens.


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)