Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Alvleesklierkanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Alvleesklierkanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

jolanda

Geschreven op: Donderdag 30 Augustus 2012 om 19:23
Ongepast of beledigend?

ja sorry,heel triest.
mijn moeder hebben ze in 2011 in amc maastricht geopereed.helaas ze heeft het niet gered.als ze niet was geholpen had ze nu nog geleeft.
met een stens in de galwegen was ze er goed aan.
uit eindelijk moet je toch sterven,maar dan op een mens waardige manier.
ze heeft 8 weken in het amc gelegen waar van 4 weken op intensivcare.
we zijn door een hel gegaan,ze heeft verschrikkelijk geleden .vreselijk dit gun ik niemand.
een waarschuwing.amc is goed in snijden,maar aan de na zorg .sorry ver te zoeken.
uit eindelijk het is nu 7 maanden geleden,maar uik wordt er nog elke nacht zweetend waker van.
ik wens mensen die deze operatie moeten onder gaan veel succes.

groetjes 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)