Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Alvleesklierkanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Alvleesklierkanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

jolanda petie

Geschreven op: Zaterdag 20 Oktober 2012 om 17:40
Ongepast of beledigend?

mijn moeder werd met carnaval van dit jaar opgenomen in ziekenhuis met de mededeling m
evr petie wij gaan u wat bloed bij geven want mijn moeder was de laatste wat zwakjes.

de huisarts was eerst thuis op bezoek geweest een die dacht dat mijn moeder wel bloed bij moest hebben omdat ze ook bloedverdunners gebruikten.
ze had het ook aan haar bloedvatten en aan haar longen
dus werden wij naar haar longarts gestuurt en die moest het maar verder uitzoeken waarom mijn moeder niet meer voor haar eigen kon zorgen ,

wat denk je, was haar eigen longarts op vakantie en kregen we een vervanger wat dus geen kwaad kon .
die man kijkt mijn moeder aan en zegt maar mevr petie ik ga u zo maar geen bloed bij geven zonder ik weet waar al dat bloed is gebleven ,dat gaan we eerst maar eens uitzoeken ,ook omdat u zo mager ben en u geen trek meer in eten heeft .
nou zo gezegd zo gedaan binnen een dag wisten ze wat ze had al in vergevordert alvleesklierkanker.
mij zus en ik hebben gelijk gezegd tegen haar arts zorg maar dat een van ons leert hoe wij onze ma moeten spuiten voor haar suiker dan kan ze mee naar huis ,dat was haar grootste angst dat ze naar en verzorgingshuis moest .
we hebben altijd gezegd dat dat het laatste was waar ik mijn moeder naar toe zou doen
wij hebben ze donderdags naar mij gehaald en heeft ze nog7 dagen bij mijn gezin gewoond en op donderdag 8 maart is mijn moeder bij ons thuis gestorven met haar kinderen en kleinkinders en 2 achterkleinkinders
ze was wel 80 jaar maar leefde nog alleen en was van niemand affankelijk 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)