Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Alvleesklierkanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Alvleesklierkanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Marina Nieuwenhuijs oproep boek

Geschreven op: Donderdag 7 Augustus 2014 om 22:49
Ongepast of beledigend?

Beste allemaal,

Een aantal maanden geleden heb ik hier een oproep gedaan voor het boek ''De Naakte Waarheid''.

Inmiddels vordert het boek en werken we naar de releasedatum, 17 november. 30 vrouwen, 60 portretten en 30 persoonlijke verhalen. Het is een prachtig boek geworden waar heel veel lotgenoten zich in zullen herkennen. Meer over het boek te lezen op http://www.boekdenaaktewaarheid.nl of te volgen op Facebook ''de naakte waarheid''.

Nu het volgende waar ik deze oproep voor plaats.

Voor het volgende boek wat wij willen gaan maken ben ik op zoek naar 30 mannen. Mannen die kanker hebben of hebben gehad. Mannen die zich durven/willen laten portretteren in een stoere boxer, open en bloot zoals ze zijn. Daarnaast als contrasterend portret strak in het pak, volledig gestyled. Naast deze 2 portretten hun persoonlijke verhaal wat uitgebreid in het boek beschreven zal gaan worden.

Heb je interesse om deel te nemen aan het boek mail dan naar marinabalster@planet.nl of bel 06 53540215

Ken je iemand waarvan je denkt die zal misschien mee willen doen, stuur dit bericht dan door.

Dank alvast voor het lezen van dit bericht.

Hartelijke groeten,

Marina Nieuwenhuijs
 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)