Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Alvleesklierkanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Alvleesklierkanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

thea

Geschreven op: Zondag 17 Augustus 2014 om 22:00
Ongepast of beledigend?

Ik heb een goede vriend die het ziekenhuis in ging voor twee tenen te amputeren. Omdat hij koorts hield zijn ze verder gaan zoeken, en kwamen er achter dat hij alvleesklier kanker heeft met uitzaaiingen naar de gal en de lever. Hij woont in leiden ik in Kerkrade en ik heb geen moment getwijfeld om hem hier bij mij thuis op te vangen. Drie weken is hij hier nu maar ik zie hem in eens heel hard achteruit gaan. Veel pijn in de rug. hele donkere urine veel diaree en hij begint langzaam aan geel te worden. Van de pijn weet die niet meer hoe die moet liggen, ik geef hem dan extra morfine maar mijn hart huilt als ik hem zo zie. Ik denk dat hij niet veel tijd meer heeft. Het doet mij piijn om hem straks los te laten, maar deze lijdensweg gun ik hem zeker niet. Ik had geen vragen hierover wilde gewoon even mijn hart luchten. smiley 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)