Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Alvleesklierkanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Alvleesklierkanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Marina Nieuwenhuijs

Geschreven op: Donderdag 18 December 2014 om 14:34
Ongepast of beledigend?

Als opvolger van het vrouwenboek ''De Naakte Waarheid'' waarin 30 vrouwen staan die kanker hebben of hebben gehad ben ik voor de mannenvariant ''Open & Bloot'' op zoek naar mannen die kanker hebben of hebben gehad.
Voel jij de behoefte dit te willen delen in een boek met portretten en jouw persoonlijke verhaal mail dan naar boekopenenbloot@gmail.com bellen mag ook 0653540215.

Wij gaan vanaf januari van start met de interviews en fotoshoots. 1 november 2015 zal het boek gelanceerd worden gelijk met de movembermaand. Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar een goed doel gerelateerd aan kanker.

hartelijke groeten,

Marina Nieuwenhuijs


www.boekdenaaktewaarheid.nl
Facebook Open & Bloot
Twitter @Open_en_Bloot  

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)