Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Alvleesklierkanker.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Alvleesklierkanker.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Irene

Geschreven op: Dinsdag 19 Mei 2015 om 15:45
Ongepast of beledigend?

Mijn moeder heeft op 1 mei constatering alvleesklierkanker gekregen en is sindsdien een molen ingestapt, wat haar totaal ontgaat. Helaas door haar hoge leeftijd (7smiley is operatie al uitgesloten. Tumor van 4 cm en binnen 2 weken ENORM geel. Tumor aan de kop en nu a ruim 1 1/2u in gesprek met arts. Ik ben er niet bij, maar mijn zoon is gelukkig in de wachtkamer en haar schoonzus en zwager ook, maar wat voelt een mens zich hulpeloos zeg. Dat arme mensje, dat kleine beetje mens, echt onterend, al ruim ervoor enorm afgevallen, weinig eetlust, enorm moe en levenloos.... En als naaste familie geeft het je zoīn naar gevoel in je onderbuik. Het is een aflopende zaak, maar hoe snel en hoe lang nog... Binnen 2 weken is ze zo geel bijna groen, zo mager, weegt nog maar 48kg en is 1,65 en daarnaast een hartpatiŽnt en tja, ze wil op een gegeven moment ook niet meer...

Ik zag deze site omdat ik wat meer informatie wou...

Nu ze is opgenomen, er zullen onderzoeken gedaan worden om het nog wat dragelijker te maken en meer zit er niet in.
Meld me als er weer ontwikkelingen zijn.

 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)